Curs homes

Curs d’homes

Aquest és un curs de creixement personal dirigit a homes. Fa uns anys constatant les dificultats en les relacions de parella que manifestaven molts dels nostres clients vam crear el Curs Masculí & Femení, en els cursos de creixement personal la presència d’homes és minoritària i per aquest motiu aquest curs és exclusiu per a homes.

Aquest curs es va crear per oferir un espai on aprofundir en tot allò que preocupa a l’home actual, un espai per poder abordar les dificultats que sorgeixen en les relacions humanes i poder trobar l’espai que els pertoca.

Us oferim un espai de recuperació d’una fraternitat masculina pràcticament perduda en el nostre entorn social.
Aquesta és una proposta per desenvolupar l’empoderament masculí i facilitat l’apertura del cor i la comunicació, per arribar a l’integració d’una masculinitat forta i oberta que ens permeti tenir relacions personals i professionals més exitoses.

Curs homes
Curs homes Reus

Objectius:

    • Reconnectar-te amb la teva essència masculina.
    • Desenvolupar les qualitats masculines d’Acció, Determinació, Presència, Materialització, Poder, Força i Direcció – Enfocament.
    • Connectar-te amb el cor, obrint-te a l’afectivitat alliberant-te de les cuirasses que t’endureixen.

Metodologia:

El curs es treballaran tots els objectius d’una manera pràctica tot incloent la fonamentació teòrica sobre la que es sustenten cadascun dels exercicis.
El curs s’estructura al voltant del treball de les virtuts estoiques de SAVIESA, TEMPRANÇA, JUSTÍCIA i CORATGE que ens serviran de punt de partida per poder treballar tots els objectius del curs.
Té una durada de 45 hores, 4 sessions de 2 hores en sala i dues sessions a la natrura de cap de setmana.

A càrrec:

Carles Romero Martínez

Adreçat a:

Qualsevol home interessat en el seu procés de creixement personal, que vulgui trobar el seu lloc en les diverses relacions de la seva vida i vulgui assolir els objectius que es proposen.

Informació i inscripcions a:

info@nouespiral.org
977 34 33 00