Curs de la mort

Aprendre a morir, aprendre a viure

Curs sobre el procés de la mort:

L’única cosa certa és que morirem, el que és incert és quan serà.

De totes les pors que assetgen al ser humà probablement la por a la mort és la més profunda de totes elles. La consciència de la pròpia existència porta implícit el despertar d’un temor fòbic a la mort. Tant mateix la nostra societat persegueix la predictibilitat i la seguretat planificada i la mort ataca d’arrel aquestes idees. Per tot plegat la mort és un dels principals tabús i a l’hora un dels temes pendents a abordar per la societat occidental.

Igual que la gestació i el naixement tenen un perfecte disseny àmpliament conegut, el fet de morir també ho té, encara que molt menys conegut, aquest curs donarà resposta a alguns d’aquest interrogants que envolten el fet de morir.

Viure d’esquena a la mort, com davant de qualsevol altre conflicte, sols fa que aquest temor s’intensifiqui; encarar la mort, coneixer-la fins on sigui possible i acceptar-la amb naturalitat com a part de la vida, és la millor manera de viure amb intensitat cada moment, per poder gaudir plenament de la vida.

Taller de la mort Reus

Aquest curs és una oportunitat i un temps per abordar el significat de la pròpia existència, de la nostra pròpia mort, explorar quines pors tenim associades, com aprendre a enfocar les pèrdues i les morts que anirem experimentant al llarg de la vida i poder elaborar adequadament els processos de dol.

Aprendre a morir, és potser la millor opció per aprendre a viure d’una manera plena.

Taller de la mort Reus

Metodologia:

El curs consta de 20 hores dividides en un cap de setmana, des de divendres al vespre, fins diumenge a la tarda.

Aquest curs és fruit d’anys d’experiència professional en l’àmbit del creixement personal. Treballarem amb el mètode ISM® patentat i original de Nou Espiral. Aquest curs té un fil conductor que articula totes les propostes, és una síntesi de treballs originals, dissenyats amb molta cura i reflexió, que han anat evolucionant des del 1996.

Cadascuna de les propostes és una oportunitat per entrar en contacte amb aspectes de la teva persona que necessiten emergir a la consciència per poder ser treballats i sanats.

El taller és totalment pràctic i vivencial, es realitzaran exercicis d’autoconeixement, relaxacions i visualitzacions, aprendràs a alliberar-te dels teus bloquejos emocionals, fluiràs a través de la música i la dansa. Molts dels exercicis seran a la natura, on gaudiràs d’un entorn inigualable que et permetrà desconnectar de les rutines. Tot plegat per ajudar-te a prendre consciència, a connectar i enfrontar aquelles pors que t’impedeixen viure en llibertat i plenitud.

A càrrec:

Carles Romero Martínez
Olga Villena Fresquet

Adreçat a:

Qualsevol persona interessada en el seu procés de creixement personal, que vulgui treballar el significat de la seva pròpia existència i aprofundir en la seva consciència.

Informació i inscripcions a:

info@nouespiral.org
977 34 33 00