L’art de tancar situacions

Atreveix-te a millorar la teva vida.

Per poder obrir noves etapes a la vida, primer cal tancar aquelles que resten obertes. Tothom tenim temes per tancar, relacions no resoltes, situacions que arrosseguem de les quals ens sentim culpables, o senzillament que hem aparcat o ignorat. Totes aquestes situacions són una càrrega i ens dificulten manegar-nos amb èxit.

I encara que sabem que és així, de vegades tenim dificultats per sortir de la nostra zona de confort i adaptar-nos als canvis, i malgrat la por, la sensació de buidor, la frustració o la culpa que podem sentir, preferim ignorar aquesta realitat i la tapem ràpidament creant nous vincles i addiccions de tota mena, o senzillament vivint d’esquena. Lamentablement aquesta actitud ens impedirà superar i aprendre dels temes pendents.

Aquest curs té com objectiu ajudar als assistents a donar un impuls que els permeti concloure aquests processos oberts, aprenent a extreure les lliçons positives d’aquestes situacions, transformar el dolor i la càrrega en un aprenentatge i un bagatge, en un motivador per seguir endavant, gaudint amb plenitud d’un present lliure de càrregues.

Curs tancar situacions

METODOLOGIA

El curs consta de 20 hores dividides en un cap de setmana, des de divendres al vespre, fins diumenge a la tarda.

Aquest curs és fruit d’anys d’experiència professional en l’àmbit del creixement personal. Treballarem amb el mètode ISM® patentat i original de Nou Espiral. Aquest curs té un fil conductor que articula totes les propostes, és una síntesi de treballs originals, dissenyats amb molta cura i reflexió, que han anat evolucionant des del 1996.

Cadascuna de les propostes és una oportunitat per entrar en contacte amb aspectes de la teva persona que necessiten emergir a la consciència per poder ser treballats i sanats. Aquest curs ha estat per la majoria de persones que l’han cursat un poderós impuls que ha marcat un abans i un després en les seves vides. Un Curs que et pot canviar la vida!

El taller és totalment pràctic i vivencial, es realitzaran exercicis d’autoconeixement, relaxacions i visualitzacions, aprendràs a alliberar-te dels teus bloquejos emocionals, fluiràs a través de la música i la dansa. Molts dels exercicis seran a la natura, on gaudiràs d’un entorn inigualable que et permetrà desconnectar de les rutines. Tot plegat per ajudar-te a prendre consciència, a connectar amb el teu ser profund i així començar a tancar aquelles portes que t’impedeixen obrir totes aquelles altres que estan esperant ser obertes.

“Ves amb compte amb el que desitges, es pot convertir en realitat.”

Oscar Wilde.

Taller sobre trauma culpa dol a Reus

Tancar per poder-te obrir a noves experiències


A CÀRREC:

Carles Romero Martínez
Olga Villena Fresquet

ADREÇAT A:

Qualsevol persona interessada en el seu procés de creixement personal, que vulgui tancar temes pendents i aprofundir en la seva consciència.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A:

info@nouespiral.org
977 34 33 00