Una nova consciència per viure millor

Curs Una Nova Consciència a Reus

Nou Espiral, us ofereix des del 2017 aquest curs de creixement personal, a diferència d’altres cursos que solen dur-se a terme en un cap de setmana únicament, el Nova consciència per Viure millor es presenta en un format extens en el temps que permet aprofundir àmpliament en cadascun dels temes que es treballen. Aquest curs està adreçat a qualsevol persona que vulgui compometre’s a aprofundir en ella mateixa i estigui disposada a portar les regnes de la seva vida amb consciència, seguretat, valentia i alegria.

Metodologia:

El curs consta de 62 hores dividides en 6 sessions de 7 hores, un diumenge al mes entre gener i juny, i una sessió residencial (de divendres a diumenge) de 20 hores al juliol, com a cloenda del curs.

Taller nova consciència Reus

Aquest curs és una proposta per aprofundir en l’autoconeixement i el treball dels diferents nivells de consciència a través d’un fil conductor que articula totes les propostes, és una síntesi de treballs originals, dissenyats amb molta cura i reflexió, que han anat evolucionant des de 1996 quan vam començar a impartir cursos de creixement personal. Treballarem amb el mètode ISM® patentat i original de Nou Espiral que inclou exercicis d’autoconeixement, visualitzacions, treballs d’autoconsciència corporal i expressió a través del moviment i les arts plàstiques.

En les sessions de cada mòdul es treballarà de manera pràctica, i en acabar cada sessió es facilitarà als participants un extens material bibliogràfic i apunts originals sobre la sustentació teòrica de cada mòdul, i es proposaran uns exercicis pràctics del que hem aprés per aplicar-los al llarg del mes.

 

Adreçat a:

A qualsevol persona interessada en el seu propi procés de creixement personal, que vulgui prendre consciència dels aspectes que necessita, per poder així viure d’una manera més plena i conscient.

Temari:

MÒDUL 1. Gener. ARRELAMENT.
Els origens. Els pares. La matèria. Element terra.

MÒDUL 2. Febrer. SEXUAL.
Energia de vida. Fluir i sentir. Element foc.

MÒDUL 3. Març. EMOCIONAL.
Identificant i gestionant les emocions. Element aigua.

MÒDUL 4. Abril. AFECTIU.
Com em relaciono amb el món i amb els altres. L’Amor essència de vida.

MÒDUL 5. Maig. COMUNICATIU / CREATIU.
Crea. Expressa. Materialitza. Una comunicació exitosa.

MÒDUL 6. Juny. MENTAL.
Pensaments limitants. Alliberar la ment. Reprogramar pensaments. Element aire.

MÒDUL 7. Juliol. ESPIRITUAL.
Formo part d’un tot. Les meves accions i pensaments repercuteixen en els altres. La Unitat.

A càrrec:

Carles Romero Martínez
Olga Villena Fresquet

Informació i inscripcions:

977 34 33 00 / info@nouespiral.org